Thistles toilet graphics
Thistles Stirling Shopping centre toilets

The Solution

Drawing on the unique topography of the city, a palette of colours, materials and graphics were developed. A detailed analysis of the existing facilities enabled much of the existing fixtures to be re-purposed and re-finished for a more sustainable approach. New low energy lighting was chosen to both improve the ambience and reduce energy, together with low flow water technologies to reduce water consumption.

Thistles Stirling Shopping centre toilets

The Result

The new facilities now offer a welcoming comfortable and sustainable environment for shoppers at Thistles.

The toilets now present as we have always envisioned for Thistles and the result has far exceeded our expectations”
– Gary Turnbull Centre Manager
Thistles children toilet graphics
Thistles Stirling Shopping centre toilets
Thistles Stirling Shopping centre toilets