Vue – The Edit Bar

Creating a new bar concept in keeping with the premium positioning for Vue Entertainment. Through leading design and communication, enhance the customer experience whilst simultaneously driving Food & Beverage sales in the Finchley Road site.

Signage & wayfinding Interior concept design Interior refurbishment
Seating area with 3D pyramid wall panelling at The Edit Bar designed for Vue
beyond London

What we delivered

Together with the team at Vue, we created The Edit Bar. A premium bar concept with an inviting atmosphere. Through a strategy led design approach, we were able to identify key bar principles to create a seamless customer journey that optimised sales opportunities.

Signage for The Edit Bar, and refreshments at Vue Finchley road location

“We are delighted with the customer response to ‘The Edit Bar’ concept. Working with Beyond has enabled us to deliver a bespoke space that reflects our brand values and positioning whilst offering our customers something new that enhances their visit to our Finchley Road venue.”

Hollie Bradley, Marketing Manager
beyond london The Edit Bar Vue retail design
Bartender pouring a pint at The Edit Bar in Vue Finchley road location

Why it was game changing

The new bar and counter designs blend seamlessly into the existing space and offer customers a relaxing place to enjoy a drink pre and post watching a film – helping to drive sales across all F&B categories.

Seating area with 3D pyramid wall panelling at The Edit Bar designed for Vue
Cluster of vintage style light bulbs
beyond london The Edit Bar Vue retail design signage
Snacks and refreshment counters next to The Edit Bar at Vue Finchley road location