Signage for The Edit Bar, and refreshments at Vue Finchley road location

The Solution

Together with the team at Vue, we created The Edit Bar. A premium bar concept with an inviting atmosphere. Through a strategy led design approach, we were able to identify key bar principles to create a seamless customer journey that optimised sales opportunities.

Seating area with 3D pyramid wall panelling at The Edit Bar designed for Vue

The Result

The new bar and counter designs blend seamlessly into the existing space and offer customers a relaxing place to enjoy a drink pre and post watching a film – helping to drive sales across all F&B categories.

We are delighted with the customer response to 'The Edit Bar’ concept. Working with Beyond has enabled us to deliver a bespoke space that reflects our brand values and positioning whilst offering our customers something new that enhances their visit to our Finchley Road venue."
-Hollie Bradley, Marketing Manager
Cluster of vintage style light bulbs
Illuminated sign for The Edit Bar
Snacks and refreshment counters next to The Edit Bar at Vue Finchley road location